Pre všetkých fanúšikov zbraní a streliva máme dobrú správu. Na Slovensku spúšťame nový e-shop zameraný na predaj zbraní a streliva. V internetovom obchode Sebron Arms môžu nakupovať všetci držitelia zbrojného preukazu, ale aj ľudia nad 18 rokov, ktorí zbrojný preukaz nemajú. V novom e-shope nájdete širokú ponuku rôznych zbraní, streliva a doplnkov.

Sebron Arms na Slovensku

Sebron Arms patrí medzi nových predajcov a sprostredkovateľov zbraní, streliva a doplnkov na Slovensku. V mene Sebron Arms zastupujeme široký rad významných výrobcov, ktorých produkty sa snažíme v rámci domáceho trhu dostať k potenciálnym zákazníkom. Okrem popredných svetových značiek sa snažíme na Slovensko doviesť aj širokú ponuku tovarov domácich výrobcov. Vďaka dlhoročnej spolupráci s partnermi vieme zaistiť kontinuálne a pravidelné dodávky všetkého ponúkaného tovaru.

Široká ponuka zbraní a streliva

Na e-shope Sebron Arms si prídu na svoje všetci držitelia zbrojného preukazu, ale aj tí, ktorí zbrojný preukaz nemajú. Držitelia zbrojného preukazu si môžu rezervovať zbrane a strelivo rôznych typov. Ide predovšetkým o brokovnice, revolvery, pištole, guľovnice a kombinované zbrane. K zbraniam je možné si zakúpiť aj tlmiče. Pokiaľ si však rezervujete tovar, pri ktorom je potrebné mať zbrojný preukaz, je nutné si zbraň či strelivo vyzdvihnúť v našej pobočke v Malackách spolu s potrebnými dokumentmi.

Pre tých, ktorí nie sú držiteľmi zbrojného preukazu, no majú viac ako 18 rokov, sú k dispozícii zbrane typu airsoft, vzduchovka a mechanická zbraň.

V internetovom obchode Sebron Arms nesmie chýbať ani strelivo, nože, LED svetlá, termovízia a optika či doplnky k zbraniam, ktoré si môže zakúpiť ktokoľvek. Či už potrebujete puzdro na zbraň, olej, mieridlá, stojany alebo obranné prostriedky, všetko nájdete na e-shope Sebron Arms. Väčšina ponúkaného tovaru je držaná skladom, a preto vám ho vieme doručiť v rýchlej dobe.

Zbrane pre strelnice a poľovníkov

Patríte medzi poľovníkov, ozbrojené zložky alebo prevádzkujete strelnicu? Na Sebron Arms nájdete širokú ponuku zbraní a streliva pre každého. Či už hľadáte menšie zbrane ako pištole či revolvery alebo väčšie zbrane ako brokovnice a guľovnice, na Sebron Arms nájdete rôzne modely a značky zbraní. Dôležitou súčasťou zbraní sú aj streliva. Každá zbraň si vyžaduje iný typ streliva, a preto sme do našej ponuky zaradili aj diabolky, guličky, šípky, nábojky a náboje. Myslíme na všetkých držiteľov zbraní, ktorí potrebujú pištoľové, revolverové, vybíjacie a guľové náboje, prípadne náboje s okrajovým zápalom a brokové náboje s jednou strelou. Všetky tieto typy nábojov nájdete práve na našom novom e-shope Sebron Arms.

Obľúbené značky, ktoré nájdete na Sebron Arms

Na Sebron Arms nájdete širokú ponuku zbraní a streliva rôznych značiek. Medzi obľúbené značky, ktoré nájdete aj na našom e-shope, patria predovšetkým Umarex, Heckler & Koch, Tikka, Ruger, Fobus a Sako. Preskúmajte našu ponuku a vyberte si aj vy svojho favorita.

Zákaznícky servis, ktorý je vám k dispozícii

Ak si neviete poradiť s výberom zbrane, streliva alebo ste na našom e-shope nenašli to, čo potrebujete, neváhajte nás kontaktovať. Na e-shope Sebron Arms môžete využiť zákaznícky servis počas pracovných dní od 8:00 do 16:00. Kontaktovať nás tiež môžete kedykoľvek e-mailom na info@sebronarms.sk. Máte na nás nejaké doplňujúce otázky? Sme vám vždy k dispozícii.